...een moment geduld...

Realisatie


Ligt er een plan waar alle partijen tevreden over zijn? Dan gaan we aan de slag.

De eerst stap bestaat uit het maken van een werktekening waarin we een verdiepingsslag maken op het plan. We zorgen altijd dat er helderheid is over de praktische zaken, zoals: past de installatie daadwerkelijk op de plek waar deze bedacht is, en mag het daar op die manier? Omdat we tegenwoordig te maken hebben met levertijden, bestellen we de onderdelen tijdig. Vervolgens worden de manschappen en eventuele onderaannemers ingepland. Onze teams hebben jarenlange ervaring in het bouwen van installaties.

Er zijn drie manieren waarop we een project realiseren.

  • Deels geprefabriceerd. In dat geval hebben we bepaalde onderdelen al in onze werkplaats in elkaar gezet.
  • In containers. Dan hebben we het over één of meerdere grote zeecontainers waarin de installatie staat, die op locatie worden gekoppeld. Het voordeel voor de klant is dat we minder tijd op zijn/haar terrein bezig zijn. Voor ons betekent het minder logistiek en efficiëntere omstandigheden: we hebben alles bij de hand in onze werkplaats.
  • Volledig ter plaatse. Prefabricage heeft vanwege praktische redenen de voorkeur, maar soms is dit niet haalbaar.

Service

Atechpro heeft een eigen service en onderhoudsafdeling. Na oplevering van de installatie nemen zij het stokje over. Wanneer nodig schakelen we specialisten van specifieke machines of installatiedelen in.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.