...een moment geduld...
Veluws bio divers landschap verbeterd door Atechpro duurzame en gasloze energieoplossingen.

Garantie en zekerheid


Garantie en zekerheid

Zekerheid

Als u investeert, wilt u er zeker van zijn dat het product het waard is. Dat snappen wij. Daarom stellen wij u graag gerust.

TU Graz: KWB met stip op één

KWB heeft de beste bioketels en CV houtketels en de meeste tevreden klanten. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Market Study of Renewable Heat Supply in Households with Pellet Heating Systems’ van de Technische Universiteit Graz.

KWB staat voor de hoogste kwaliteit, en heeft diverse certificaten, prijzen en positieve testresultaten in ontvangst genomen. Voor u als klant bieden deze onderscheidingen de zekerheid dat de ketels van KWB voldoen aan de strengste Europese normen en richtlijnen, en de zwaarste tests hebben doorstaan.

Garantie

Vertrouwen op kwaliteit
Alle KWB-verwarmingsinstallaties zijn kwaliteitsproducten uit Oostenrijk en voldoen aan de strengste Europese normen, controles en richtlijnen. Interne en externe systemen van kwaliteitsbewaking zorgen voor de beste verwerking en maximale functionaliteit. Wij streven altijd naar een voor de branche bovengemiddelde productiekwaliteit, zodat u op ons kunt vertrouwen.

Met garantie meer zekerheid
Wij hechten er grote waarde aan, dat onze installaties in alle omstandigheden optimaal werken. Wie net als KWB kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan kan gerust de beste garanties bieden:

  • 3 jaar garantie voor alle bioketels, bij afsluiting van een onderhoudscontract
  • 8 jaar garantie op de warmtewisseling bij inbouw van een functionerende retourtemperatuurverhoging, bij afsluiting van een onderhoudscontract
  • 15 jaar gegarandeerde levering van vervangingsonderdelen

 

Op al onze leveringen zijn de voorwaarde van Uneto VNI van toepassing de “Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven”.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.