...een moment geduld...

Advies


We kijken graag met je mee. Welke behoefte heb je? Wat voor installatie heb je voor ogen? Onze adviseurs brengen hun jarenlange ervaring en expertise mee in het bouwen van opwekkingsinstallaties.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een oriënterend gesprek. Daarin onderzoeken we of we je kunnen helpen. Zijn we daarvan overtuigd, dan ontvang je van ons een offerte voor het adviestraject. Bij akkoord starten we de ontwikkeling van een plan. Hierin staan al je wensen verwerkt. We zijn steeds transparant over de investering. We geven je zo snel mogelijk een indicatie van de kosten, zodat ook tijdens het ontwikkelen van het plan nog kan worden bijgestuurd. Wellicht zijn financiële middelen (nu nog) niet beschikbaar. Dan denken we graag mee.

Onze kennis, jouw ideeën

Naast ‘wat’ je wilt, horen we ook graag ‘hoe’ je het wilt. Dat we expert zijn op ons vakgebied betekent namelijk niet dat we altijd de enige juiste oplossing hebben. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat er klanten zijn met erg goede ideeën. Daarom leggen we alle input naast elkaar, en voegen we onze kennis en visie toe waar nodig. Het belangrijkste is dat het uiteindelijke concept van de installatie past bij jouw situatie. Jíj of jullie moeten ermee uit de voeten kunnen.

De realisatie

Ons advies is vrijblijvend. Mogen wij het plan realiseren dan brengen wij de advieskosten in mindering op de investering.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

test


test

testkop


kbasj,hjshjsds

testbanner


bla blka

usp theo

theo is the best